Gespecialiseerd in beton- en metselwerken

Dave Martens bouwwerken

Dave Martens heeft al 28 jaar ervaring in de bouwsector op de teller staan. In 2004 maakte hij zijn eigen droom waar en startte hij een eigen bedrijf op. Ondertussen zijn we met 8 werknemers, waarvan 6 personen werken in de bouw. Eén voor één hebben we oog voor kwaliteit en hechten we belang aan een perfecte service. Jij hebt één aanspreekpunt waardoor je steeds weet bij wie je terecht kan met vragen en opmerkingen. Dave bewaakt daarbij de kwaliteit van elk bouwproject door een persoonlijke opvolging. 

Gespecialiseerd in bouw- en metselwerken

Wij bouwen dromen, groot en klein. Zo bouwen we o.a.: woningen, appartementen, kantoorgebouwen. Ook voor renovatiewerken of verbouwingen ben je bij Dave Martens aan het juiste adres. Na het afwerken van de bouwwerken, verdiepen we ons graag verder in jouw interieur wanneer u dat wenst.

Ik wil een offerte

Offerte aanvragen

Het begint bij een droom

Een droom van een woning…

Uit die droom ontstaan plannen, een samenwerking en tenslotte een woning zo uniek en bijzonder als haar bewoners. Meer dan ooit leggen mensen immers hun gevoel, stijl en persoonlijkheid in hun woning. Dat is precies wat wij willen verwezenlijken. Wij zetten de specifieke wensen van de klant graag om in kwalitatieve woningen, villa’s of eender welk bouwproject.

Contacteer ons

Onze specialiteiten

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Interieur
  • Totaalprojecten